Speciaal voor jou!

 

Contact 


You for You Rini de Smit

E-mail:      rini@youforyou.nl
Telefoon: 06 13100229
Kvk nr :     58805184Postadres: 
You for You
Meteorenstraat 69
8303 BE EmmeloordGastenboek

Deelnemer Provincie Gelderland Combi Vitaal, hoe zit jij erbij?
30-12-18 10:55:58
Hallo Rini,Dank voor de info en de leuke actieve workshop.

Ik vond het een leuk actief begin, informatief en handig met diverse oefeningen. Ook fijn dat er persoonlijke aandacht was voor diverse oefeningen bij bepaalde klachten.

Dit zou voor ons team ook een leuke workshop zijn voor een stuk bewustwording. En voor de oefeningen, belang van korte pauze (workpace) en het elkaar helpen.

Een mooie combi van actief bezig zijn en fit worden/zijn/blijven met goede adviezen op het gebied van oefeningen, stoel instellen en houding.Dank!
Deelnemer Mindfulness
30-12-18 10:39:12
Lieve Rini.Je had van mij nog een evaluatie tegoed van de mindfulness training.Ondanks dat ik de training voor de tweede keer deed heb ik er weer veel van geleerd. Mijn bedoeling was om de regelmaat van het “stilstaan” weer op te pakken en dat is zeker gelukt. Ik realiseerde mij weer hoeveel het voor mij doet, wanneer ik minstens 1 x per dag een half uur voor mijzelf neem om met name de bodyscan of yoga te doen. Meer nog dan in de eerste cursus heb ik geleerd ook gedurende de dag kortere momenten te kiezen om even letterlijk op adem te komen.Ik vond de ingesproken oefeningen en je stem erg plezierig en heb van de stiltewandeling genoten. Mooi ook om te zien wat een grote stappen een medecursist daarbij maakte.Het meeste heb ik gehad aan de manier waarop ik er opnieuw op gewezen ben, dat gedachten maar gedachten zijn en gevoelens en gedachten altijd tijdelijk zijn. Niets is voor altijd, alles is in beweging. Dit helpt mij enorm op de momenten, dat problemen op mijn pad komen. Ik verlies mij daar niet meer in, maar ben in staat negatieve gedachten een halt toe te roepen.Nogmaals enorm bedankt, dat ik mee mocht doen met deze training en ik wens je heel veel succes maar vooral plezier toe met You for You.